Harrastussivut

Tämä sivu on portaali vastikään virinneelle harrastusjuttujen sarjalle. Näitä harrastuksia ovat jossain järjestyksessä valokuvaus, polkupyöräily, lukeminen, elokuvat ja musiikki (lue: käytännössä television katselu kotona ja radion kuuntelu töissä).

Polkupyöräily alkoi taannoin työmatkapyöräilynä joka virisi vähän enemmän Hollannissa esimerkin voimasta, ja taannoin lupasin sitten itselleni, että kun veivaan ahkerasti töihin vanhalla lukioajoilta periytyneellä fillarilla, voin ostaa itselleni ensimmäisen oikean harrastuspyörän. Tavoitteena harrastamisessa minulla on enemmänkin pitää hauskaa ja kehittää kuntoa, mutta johonkin kestävyyspyöräilyyn osallistuminen, kuten Tour de Helsinkiin on tavoitteena. Tähän liittyen olen kirjoittanut pari juttua esim teemoista:

Polkupyörän valinta ja ostaminen:

Pyöräilyvarusteet ja niiden arviot

Toinen harrastus on valokuvaus joka on ollut enemmänkin telakalla viime aikoina. Olen kuvannut eniten tuossa pri vuotta sitten ja joitain parhaita paloja sovitellut flickriin, joita viimeisimpiä näkyy sivupalkissa. Blogijuttuna ainut on taannoisesta vaelluksesta n-ryhmän mekkaan, Rotterdamin Quality Camera Shopiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.